felhasználónév:   jelszó:               
FŐOLDAL  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  KAPCSOLAT  |  SZÁLLÍTÁS  |  GARANCIA ÉS SEGÍTSÉG

ANALÓG TELEFONOK
Asztali kivitel
Cordless kivitel
Kiegészítő kézibeszélők
Repeater
Tartozékok-Kiegészítők
Babyphones (babaőr)
GSM Adapterek
GSM Tartozékok
GSM TELEFONOK
GSM Terminálok
IP TELEFONOK
ISDN TELEFONOK
Mobil / Tablet autós tartók
netfone
RENDSZER TELEFONOK
Robotporszívó
Studio Kávé főző

freestat.hu
ANALÓG TELEFONOK / Cordless kivitel
Gigaset A120A Digitális üzenetrögzítővel
gyártó: Gigaset


Egyszerű és világos: egy megfizethető, beépített üzenetrögzítővel rendelkező készülék, mely megfelel az telefonálási elvárásainak.

Élvezze a kényelmes telefonálást, az alap, könnyen használható, vezeték nélküli és beépített üzenetrögzítővel ellátott Gigaset A120A készülékkel. A 25 percnyi üzenetet rögzíteni képes készülék lehetővé teszi, hogy az Önt el nem érő hívó felek üzenetet hagyhassanak Önnek. A készülék „érzékeny nyomás pontú” billentyűzettel rendelkezik, így a híváskezdeményezés egyszerű és kényelmes. A “plug and play” beállításnak köszönhetően, a kézibeszélőt előzetesen regisztráltuk a bázisállomáshoz. A vásárlást követően Önnek csak csatlakoztatnia kell a Gigaset A120A készüléket és már telefonálhat is. Köszönhetően az Eco Mode Plus technológiának, a Gigaset A120A környezetbarát telefon is.

Praktikus üzenetrögzítő készülék
A Gigaset A120A készülék beépített üzenetrögzítővel is rendelkezik, mellyel egyszerre 25 percnyi üzenetet rögzíthet. Az üzenetrögzítőt a kézibeszélőről, vagy távolról is működtetheti. Az üzenetrögzítő köszöntő beszédét Ön személyesen is felmondhatja, de választhatja az automata üdvözlőüzenetet is.

Felhasználóbarát tervez
A Gigaset A120A készüléken nagyon egyszerű a híváskezdeményezés. A könnyű tárcsázásért felhasználóbarát, „érzékeny nyomás pontú” billentyűvel rendelkezik. A megvilágított, grafikus kijelzőn könnyű a navigálás. A “plug and play” – előre beállított funkciók – segítségével, a Gigaset A120A készülék a kicsomagolás után azonnal használható, hiszen a kézibeszélőt előre regisztráltuk a bázis állomáshoz. A praktikus tartós elemeknek köszönhetően, élvezheti a 18 óra hosszú beszélgetési és 200 óra hosszú készenléti időt.

Információ tárolás
Használja ki a Gigaset A120A 50 férőhelyes telefonkönyvét, s tegye összes fontos kapcsolatát másodperceken belül elérhetővé. A Gigaset A120A automatikusan elmenti az utolsó 25 bejövő és elmulasztott hívás listáját. Egy másik híváslistán eltárolja az utolsó 10 tárcsázott számot, így azok gyorsan újrahívhatóak.

Megbízható funkciók
Az Ön kényelme érdekében, a Gigaset A120A kijelzi a dátumot és a hívás időtartamát. A riasztó funkció biztosítja Önnek, hogy beállítson egy emlékeztetőt. Ön emellett mindig tudja majd, hogy ki hívja Önt, hiszen a Gigaset A120A rendelkezik hívófél azonosító funkcióval is.

ECO DECT: az energia megtakarító és sugárzásmentes technológia1
A Gigaset A120A energiatakarékos készülék, így a telefon kevesebb áramot fogyaszt3, amellyel védi mind a természetet, mind az Ön pénztárcáját is. Mint az összes többi vezeték nélküli Gigaset telefonkészülék, az A120 is automatikusan csökkenti az átviteli energiát a bázisegység és a kézibeszélő között, azok egymástól való távolságának függvényében. Továbbá a sugárzásmentes4 ECO Mode Plus technológia automatikusan kikapcsolja az átviteli energiát a készülék készenléti állapotában.

Élvezze az alapvető kényelmet egy megfizethető, vezeték nélküli, üzenetrögzítővel ellátott készülékkel: Gigaset A120A.

ára: 7990 Ft

A feltűntetett árak bruttó árak, a 27% Áfa-t tartalmazzák!

AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!Gigaset S700H PRO

53200 Ft

Gigaset A690

13990 Ft

Gigaset R700H PRO

72390 Ft

Gigaset SL800H PRO

69850 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1colour)

8900 Ft

Gigaset C300

15010 Ft

Sinus 711K

20500 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1 colour) Töltővel és akkuval!

15400 Ft

Sinus 900 (Gigaset SL740)

22000 Ft

Gigaset Repeater HX

64370 Ft

   
  ©2008 Tele-Signál Kft.