felhasználónév:   jelszó:               
FŐOLDAL  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  KAPCSOLAT  |  SZÁLLÍTÁS  |  GARANCIA ÉS SEGÍTSÉG

ANALÓG TELEFONOK
Asztali kivitel
Cordless kivitel
Kiegészítő kézibeszélők
Repeater
Tartozékok-Kiegészítők
Babyphones (babaőr)
GSM Adapterek
GSM Tartozékok
GSM TELEFONOK
GSM Terminálok
IP TELEFONOK
ISDN TELEFONOK
Mobil / Tablet autós tartók
netfone
RENDSZER TELEFONOK
Robotporszívó
Studio Kávé főző

freestat.hu
ANALÓG TELEFONOK / Cordless kivitel
Gigaset S820A Digitális üzenetrögzítővel
gyártó: Gigaset


Az érintőkijelző a kényelmes billentyűzettel, a beépített üzenetrögzítő és a testreszabható beállítások varázsolják ezt a telefont kivételes teljesítményű társunkká.

Ismerje meg a Gigaset S820A, a vezeték nélküli, intelligens, csúcskategóriás tulajdonságokkal és beépített üzenetrögzítővel rendelkező telefont. Az üzenetrögzítővel 55 perc hosszú üzenet menthető el. A nagy, 2,4”-os méretű kijelző könnyűvé teszi az olvashatóságot és a használatot, az érintőkijelzőn minden fontos funkciót az ujjunkkal állíthatunk be. Az érintőképernyőt kényelmes billentyűzet egészíti ki az egyszerű telefonálásért. A kényelmes funkciók között megtalálhatjuk a hívásnémítást, az ismeretlen számok blokkolását illetve a szöveges üzenetek továbbítását1. A Gigaset Eco Mode Plus technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez az otthoni telefon megfelel a legmagasabb környezetvédelmi és sugárzás-mentes követelményeknek is2.2.
Hívások kezelése
Állítsa be a készenléti módban lévő kijelzőre a 6 kedvenc funkcióját, s így azokat az érintőkijelző egy érintésével azonnal használhatja is. Például, ha nem szeretné, hogy bizonyos napszakokban megzavarják, egyszerűen programozza be az időpont-alapú hívásnémítás funkciót. Szintén elnémíthatja az azonosítatlan számokat, de blokkolhat konkrét számokat is. Fogadni akarja a hívásokat és üzeneteket akkor is, mikor nem tartózkodik otthonában? Nem probléma – egyszerűen továbbítsa a bejövő hívásokat és a szöveges üzenetek a mobiljára vagy egy másik telefonszámra1.

Funkciók testreszabása
A Gigaset S820 készüléken a funkciókat pontosan az igényei szerint állíthatja be. A Quick Sync és a BluetoothŸ technológia lehetővé teszi, hogy szinkronizálhassa az információkat a telefonja és például az Outlook file-jai között. Könnyen tölthet le csengőhangokat és képeket is, majd azokat egyedileg rendelheti a névjegyeihez. Az akár 500 vCard bejegyzéssel, fenntarthat egy terjedelmes telefonkönyvet is - minden bejegyzéshez 4 számot menthet el.
Fontos információk szervezése
Használja a Gigaset S820A híváslistáját a legutóbbi kimenő, bejövő és nem fogadott számokkal, s folytassa a beszélgetést ott, ahol abbahagyta. Tárcsázhatja a számokat egyetlen érintéssel a kijelzőn. Szervezze az életét a telefon beépített naptárával, dátum emlékeztetőjével és a „szundi” gombbal ellátott ébresztőórájával. A születésnapokra emlékeztető funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa ismerőseinek a születésnapját, így soha nem felejti el, hogy gratuláljon családtagjának, barátjának ezen a különleges napon.
Játszva beszélni és hallgatni
Köszönhetően annak, hogy a Gigaset S820A 20 óra hosszú beszélgetési és akár 250 óra készenléti időt biztosít, akkor és olyan hosszan folytathat egy beszélgetést, ahogy az Önnek tetszik. Minden hívás alkalmával a High Sound PerformanceTM technológia ragyogó hangminőségét élvezheti. A készülék oldalán található gombbal beszélgetés közben is módosíthatja hangszóró erejét.
A bejövő hívások rögzítése
A Gigaset S820A beépített üzenetrögzítője akár 55 percnyi üzenetet is képes elmenteni, így soha nem kell aggódnia, hogy egy fontos hívásról nem értesül azalatt, míg Ön nem érhető el. Az üzenetrögzítőt kényelmesen működtetheti a kézibeszélőn keresztül, illetve a visszajátszott üzeneteket ragyogó hangminőségben hallgathatja meg.
ECO DECT: az energia megtakarító és sugárzásmentes technológia2
A Gigaset S820A energiatakarékos készülék, így a telefon kevesebb áramot fogyaszt3, amellyel védi mind a természetet, mind az Ön pénztárcáját is. Mint az összes többi vezeték nélküli Gigaset telefonkészülék, az S820A is automatikusan csökkenti az átviteli energiát a bázisegység és a kézibeszélő között, azok egymástól való távolságának függvényében. 80%-kal4 tovább csökkentheti az S820A bázisegységének átviteli energiáját, ha az ECO Mode beállítást választja. Továbbá a sugárzásmentes5 ECO Mode Plus technológia automatikusan kikapcsolja az átviteli energiát a készülék készenléti állapotában.

1 Országtól, hálózattól és szolgáltatótól függően
2 Ha a készülék használaton kívül van, a DECT átviteli energia kikapcsol – amennyiben valamennyi regisztrált kézibeszélő támogatja az ECO Plus üzemmódot
3 A hagyományos Gigaset bázisállomásokkal összehasonlítva
4 Valamennyi regisztrált kézibeszélő esetében – összehasonlítva az ECO üzemmód kikapcsolt állapotával, illetve hagyományos vezeték nélküli készülékeinkkel
5 A DECT átviteli energia valamennyi regisztrált kézibeszélő esetében kikapcsol – amennyiben valamennyi támogatja az ECO Plus üzemmódot

ára: 38900 Ft

A feltűntetett árak bruttó árak, a 27% Áfa-t tartalmazzák!

AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!Gigaset R700H PRO

72390 Ft

Gigaset SL800H PRO

69850 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1colour)

8900 Ft

Gigaset C300

15010 Ft

Sinus 711K

20500 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1 colour) Töltővel és akkuval!

15400 Ft

Sinus 900 (Gigaset SL740)

22000 Ft

Gigaset Repeater HX

64370 Ft

   
  ©2008 Tele-Signál Kft.