felhasználónév:   jelszó:               
FŐOLDAL  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  KAPCSOLAT  |  SZÁLLÍTÁS  |  GARANCIA ÉS SEGÍTSÉG

ANALÓG TELEFONOK
Asztali kivitel
Cordless kivitel
Kiegészítő kézibeszélők
Repeater
Tartozékok-Kiegészítők
Babyphones (babaőr)
GSM Adapterek
GSM Tartozékok
GSM TELEFONOK
GSM Terminálok
IP TELEFONOK
ISDN TELEFONOK
Mobil / Tablet autós tartók
netfone
RENDSZER TELEFONOK
Robotporszívó
Studio Kávé főző

freestat.hu
ANALÓG TELEFONOK / Cordless kivitel
Gigaset C590
gyártó: Gigaset


Egy megbízható telefon a családok mindennapi igényeire szabva plusz egy kézibeszélővel.

A mozgalmas élethez egy megbízható, jól felszerelt telefonra van szükség. Az aktív családok számára az ideális megoldás a Gigaset C590 Duo. A készüléket kategóriájában a legjobb színes TFT kijelzővel, modern felhasználói felülettel és a kiváló HSP™ hangminőséggel látták el. A mindennapi telefonálás leegyszerűsítése és a lehető legnagyobb kényelem érdekében bébiőrt, programozható VIP csengőhangokat, valamint 12 órás beszélgetési időt is magáénak tudhat. Ha Ön figyelmet fordít arra, hogy energia-felhasználása milyen hatással van a környezetre és a pénztárcájára, akkor értékelni fogja a Gigaset C59H készülékbe épített kibocsátásmentes és energiatakarékos ECO DECT technológiát. A Gigaset C590 Duo a minőségi technológia, a kifinomult tervezés és a felhasználóbarát jellemzők tökéletes fúzióját kínálja – így ideális telefon lehet bármely család nappalijában.

Ha Ön és a családja egy megbízható és családias eleganciával rendelkező telefont szeretne, akkor a Gigaset C590 Duo tökéletesen illeszkedik az igényeihez.


Mindig éberen
Tegyük könnyebbé és szervezzük hatékonyabban a hétköznapokat a kifejezetten családok számára tervezett speciális adottságok segítségével. A beépített bébiőr például lehetővé teszi, hogy akkor is szemmel tartsa gyermekét, amikor éppen más dolga van otthon. Csak be kell írni egy külső telefonszámot, amelyen elérhető, vagy egy belső számot, ha több kézibeszélője van, majd hagyja a kézibeszélőt a gyermeke mellett. Előre beállítható az a hangszint is, amelynél a készülék automatikusan tárcsázza a beprogramozott telefonszámot, így hallhatja, hogy mi történik.
A Gigaset C590 Duo születésnap emlékeztető funkciójával a jeles dátumok megjegyzése sem jelenthet többé problémát. írjuk be a családtagok és barátok születésnapját; a jeles nap elérkezésekor a telefon egy dallammal emlékeztet. Ugyancsak hasznos lehet a névtelen hívások lenémításának lehetősége, amely az azonosítatlan hívások esetén kikapcsolja a csengést, így a hívás csak a kijelzőn és a híváslistában jelenik meg.

Összetett funkciók, könnyed hozzáférés
Könnyedség, kényelem és esztétika – ez jellemzi a Gigaset C590 Duo menüjének navigációját. A modern felhasználói felülettel ellátott nagyméretű, kiváló minőségű, színes TFT kijelzőn könnyedén megtalálhatók a kívánt funkciók. A nagyméretű betűtípus biztosítja, hogy könnyen megtaláljuk a megfelelő számot személyre szabott telefonkönyvben, illetve az SMS2 funkció használatát is elősegíti.

Személyes preferenciák
A Gigaset C590 Duo alkalmazkodik az egyéni igényekhez. Ha nagy a lakás, vagy csak több rugalmasságra van szükség, a Gigaset C590 Duo összesen 6 kézibeszélőig könnyedén bővíthető. A készülék arra is lehetőséget biztosít, hogy hat VIP csoport számára különböző csengőhangokat állítson be, így már a telefoncsörgés pillanatában azonosíthatjuk hívókat.

Kiváló hangminőség
A tökéletes hangtisztaság kényelme a Gigaset C590 Duo-val. Ezt az elegáns, megbízható kézibeszélőt HSPTM jellemzi, így valamennyi hívását kitűnő hangminőségben élvezheti. Ez a Gigaset technológia minden beszélgetés esetében zavaró sziszegés, torzítás nélküli tiszta, éles hangokat eredményez.

ECO DECT az energia-takarékos és sugárzásmentes1 telefonálásért
A Gigaset C590 Duo energiatakarékos áramforrása kevesebb áramot figyaszt3, így pénzt takaríthat meg, és a környezetet is kíméli. A többi Gigaset vezeték nélküli készülékhez hasonlóan dinamikusan csökkenti a kézibeszélő és a bázisegység közötti átviteli energiát azok egymástól való távolságának függvényében. A Gigaset C590 Duo átviteli energiáját akár 80%-kal is csökkentheti*, ha az ECO üzemmódot választja. Mindezeken túl, a kibocsátásmentes ** ECO Plus üzemmódban a készülék készenléti állapotában az átviteli energia teljesen kikapcsol. Ily módon Ön környezetkímélően, energiatakarékosan tarthat kapcsolatot családjával és barátaival.

Ha Ön egy olyan megbízható, csládra szabott telefont keres, amelyet minőségi jellemzőkkel láttunk el, akkor a Gigaset C590 Duo készüléknek az Ön nappalijában a helye.


¹ Ha a kézibeszélő készenléti módban van, és valamennyi regisztrált kézibeszélő támogatja az ECO Plus üzemmódot
² Országtól/hálózattól/szolgáltatótól függően
³ A hagyományos Gigaset bázisegységekkel összehasonlítva
* Valamennyi kézibeszélő esetében – ha az ECO üzemmódot nem aktiváljuk, illetve a hagyományos vezeték nélküli telefonjainkkal összehasonlítva
** Valamennyi regisztrált kézibeszélő esetében, ha mindegyik támogatja az ECO Plus üzemmódot

ára: 17130 Ft

A feltűntetett árak bruttó árak, a 27% Áfa-t tartalmazzák!

AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!Gigaset R700H PRO

72390 Ft

Gigaset SL800H PRO

69850 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1colour)

8900 Ft

Gigaset C300

15010 Ft

Sinus 711K

20500 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1 colour) Töltővel és akkuval!

15400 Ft

Sinus 900 (Gigaset SL740)

22000 Ft

Gigaset Repeater HX

64370 Ft

   
  ©2008 Tele-Signál Kft.