felhasználónév:   jelszó:               
FŐOLDAL  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  KAPCSOLAT  |  SZÁLLÍTÁS  |  GARANCIA ÉS SEGÍTSÉG

ANALÓG TELEFONOK
Asztali kivitel
Cordless kivitel
Kiegészítő kézibeszélők
Repeater
Tartozékok-Kiegészítők
Babyphones (babaőr)
GSM Adapterek
GSM Tartozékok
GSM TELEFONOK
GSM Terminálok
IP TELEFONOK
ISDN TELEFONOK
Mobil / Tablet autós tartók
netfone
RENDSZER TELEFONOK
Robotporszívó
Studio Kávé főző

freestat.hu
ANALÓG TELEFONOK / Cordless kivitel
Gigaset C530A Digitális üzenetrögzítővel
gyártó: Gigaset


Legyen mindig elérhető:

Ha ezt a készüléket választja, akkor sem fog lemaradni a fontos hívásokról, ha éppen nincs telefonközelben. Köszöntse ismerőseit személyre szabott üdvözléssel, vagy válasszon egy előre felvett üzenetet – a 30 perces üzenetrögzítőnek köszönhetően pedig minden hívó szabadon megoszthatja Önnel a mondandóját. A kézibeszélő az új üzenetek érkezését is jelzi, így garantáltan nem marad le semmiről sem.

Maximálisan testreszabható:

Éppolyan egyéni, mint Ön – az egyszerûen kezelhetõ, korszerû megjelenésû Gigaset C530A vonalas telefon tökéletesen testreszabható. Az 1,8 hüvelykes kijelzõn kétféle háttérszín beállítást is használhat. A képernyõkímélõ és a hangprofil mellett az egyes névjegyekhez rendelt csengõhangot is külön-külön állíthatja be.

Sokoldalú funkciók és stabil teljesítmény:

Itt garantáltan akad hely mindenkinek. A Gigaset C530A telefonkönyvében akár 150 telefonszám is elfér, teljes névvel és akár 3 telefonszámmal. A felhasználókat VIP-nek is jelölheti, és emlékeztetõt is beállíthat, ami a hozzájuk kötõdõ jeles napokra emlékezteti Önt. S ez még nem minden: a praktikus éjjel/nappali kapcsolóval bármikor lenémíthatja a csengetést, ha egy kis nyugalomra vágyik.

Maratoni beszélgetésekhez tervezve:

Néha a telefonos kapcsolattartás akár több órát is igénybe vehet.
A 14 órás beszélgetési kapacitású Gigaset C530 azonban biztosan nem fog csalódást okozni. Megbízható kivitelének köszönhetõen a telefont bárhová magával viheti, anélkül, hogy az akkumulátor lemerülésétõl kellene tartania. Ha a Gigaset L410 csíptetõs mikrofont használja, telefonálás közben más tevékenységet is végezhet.

Eco DECT: Telefonáljon káros sugárzások nélkül:

Energiatakarékos tápellátásának köszönhetõen a Gigaset C530A kevésbé terheli meg a környezetet – és az Ön pénztárcáját. Ez a telefonkészülék, más vezeték nélküli Gigaset telefonokhoz hasonlóan, az átvitelhez használt energiamennyiséget az bázisállomás és a kézibeszélõ közötti távolság függvényében szabályozza. Az Gigaset C530A átviteli energiáját azonban, az ECO Mode energiatakarékos üzemmódnak köszönhetõen, akár 80%-kal is csökkentheti. Az ECO Mode Plus kapcsolóval pedig letilthatja a sugárzást, ha a készülék tétlen üzemmódban van.

Lenyûgözõ hangminõség kéz nélküli használat mellett is:

Az, hogy pontosan hallja a beszélgetõpartnerét, legalább olyan fontos, mint hogy megoszthassa saját gondolatait. A Gigaset C530 analóg telefon minden telefonhívásnál garantáltan High Sound Performance™ minõséget biztosít, így minden szót kristálytisztán hallhat – kihangosító használata esetén is.

ára: 20990 Ft

A feltűntetett árak bruttó árak, a 27% Áfa-t tartalmazzák!

AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!Gigaset R700H PRO

72390 Ft

Gigaset SL800H PRO

69850 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1colour)

8900 Ft

Gigaset C300

15010 Ft

Sinus 711K

20500 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1 colour) Töltővel és akkuval!

15400 Ft

Sinus 900 (Gigaset SL740)

22000 Ft

Gigaset Repeater HX

64370 Ft

   
  ©2008 Tele-Signál Kft.